A PopPLab egy kis digitális ügynökség, főként tartalomban, és a tartalomhoz köthető szolgáltatásokban vagyunk erősek. Nem csak hogy értjük, hogy mit és hogyan érdemes elmondani, de házon belül a digitális stratégia-alkotástól a megvalósításig mindent el is végzünk, vagyis idő-, és költséghatékonyan és profin dolgozunk. Jobbára tartalmi oldalról  jöttünk (kiadóvállalatok, online újságok, digitális reklámügynökségek), így ismerjük és jól is használjuk a felhasználók nyelvezetetét, ami pedig a jobb konverziót jelenti.

Azért vagyunk, hogy segítsünk. Segítsünk a célcsoport számára közérthetően elmondani azt, amit fontosnak tartunk, legyen szó szövegről, stratégiáról, vagy éppen egy algoritmus vezérelt website-ról. Hisszük, a felhasználói szemlélet , az egyszerűség lehet a legeredményesebb út a közös alkotás során.

Egy érthető és szerethető web létrejöttéhez kívánunk a magunk eszközeivel hozzájárulni, úgy, hogy az a megrendelő érdekeit is szem előtt tartva tudjon a felhasználók számára értékteremtő lenni.

Digitális stratégia

Nem elég jelen lenni, tudatosan kell azt tenni. Ezért közösen meghatározzuk azokat a digitális platformokat, ahol ott kell lenni, és azt is, hogyan.

Kontent stratégia

A célterületekre specifikus tartalmat fejlesztünk és terjesztjük. A teljesítményt folyamatosan elemezzük, és ha kell, módosítjuk a tartalmat.

SEO

Lehet bármennyire jó a site, ha nem látható a keresők számára. Ezért azon vagyunk, hogy SEO szempontjából is a legjobb szövegeket készítsük.

Natív kontent

A tartalom akkor konvertál izgazán jól, ha természetesnek hat. Ezért készítik a PopPLabnál olyanok, akiknek ez a hivatásuk, az újságírás.

UX/Design

A felhasználóközpontú szemlélet a design tervezése során is érvényesül, ezáltal a logikus folyamatok révén a userelégedettség növekszik, és így a konverzió is.

Social Media

Platformspecifikusan gyártjuk és seedeljük a social tartalmat, és figyeljük a teljesítményt, #instagram #telegram #facebok #steamit #twitter

Team Members


It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.