Digitális stratégia

Nem elég jelen lenni, tudatosan kell azt tenni. Ezért közösen meghatározzuk azokat a digitális platformokat, ahol ott kell lenni, és azt is, hogyan.

Kontent stratégia

A célterületekre specifikus tartalmat fejlesztünk és terjesztjük. A teljesítményt folyamatosan elemezzük, és ha kell, módosítjuk.

Social Media

Platformspecifikusan gyártjuk és seedeljük a social tartalmat, és figyeljük a teljesítményt, #instagram #telegram #facebook #steamit #twitter

Webfejlesztés

Szeretünk fejleszteni; akár vállalati site-ot, vagy éppen machine learning alapú egyedi CMS-t. A lényeg, a jól átgondolt és megvalósított működés.

UX/Design

A felhasználóközpontú szemlélet a design tervezése során is érvényesül, ezáltal a logikus folyamatok révén a userelégedettség növekszik, és így a konverzió is.

Analitika

A megfelelő mérés segíthet a mind jobb konverzió elérésében Az analitikai szolgáltatások mellé kampánymenedzsment is párosul. A jó keresőoptimalizálással (SEO) pedig a PPC kampányok is költséghatékonyabbak.

SEO

Lehet bármennyire jó a site, ha nem látható a keresők számára. Ezért azon vagyunk, hogy SEO szempontjából is a legjobb szövegeket készítsük.

Natív kontent

A tartalom akkor konvertál igazán jól, ha természetesnek hat. Ezért készítik a PopPLabnál olyanok, akiknek ez a hivatásuk, az újságírás.

Personal Social Branding

Amikor a brand maga az adott személy; mi segítünk, hogy a digitális térben a lehető leghatékonyabban kommunikáljon.